Älypuhelimiin saatavat sovellukset helpottavat elämää monin eri tavoin. Omat sovelluksensa löytyvät esimerkiksi:

  • terveydenhoitoon
  • matkusteluun
  • vapaa-ajan viettoon pelien parissa.

Jos haluat saada älypuhelimestasi kaiken hyödyn irti, tutustu sen tarjoamiin monipuolisiin sovelluksiin ja käytä niitä rohkeasti.

Sovellukset terveydenhuollossa

Parhaimmillaan älypuhelinten sovellukset ovat erilaisten vikojen ja sairauksien ennaltaehkäisyssä. Älypuhelimen avulla voit seurata syömistäsi, painon kehittymistä, ruokailutottumustesi vaikutusta seurannan alla oleviin sairauksiisi, liikuntaasi ja paljon muuta. Sovellukset voivat myös auttaa sinua muistamaan lääkkeesi, mistä on apua varsinkin silloin, kun menossa oleva kuuri vaatii säännöllistä lääkitystä esimerkiksi tunnin tai kahden välein.

Matkailua helpottava sovellukset

Alkaako säätiedotus ahdistaa? Olemme saapuneet kauas ajoista, jolloin matka varattiin menemällä matkatoimistoon ja lukemalla paperisia esitteitä. Tämän päivän mobiilisovellusten avulla voit etsiä mielenkiintoisen kohteen, valita lennot ja hotellit edullisimpaan hintaan, tutustua kohteen tarjontaan, suunnitella lomasi etukäteen ja varata kaikki tarvitsemasi kuljetukset ja majoitukset. Älypuhelin auttaa, kun eksyt vanhaan kaupunkiin, haluat muuttaa hinnan euroiksi tai mietit, miten pitkään uskallat ottaa aurinkoa.

Älypuhelin pelaajan apuvälineenä

Yksi älypuhelimen parhaista piirteistä on sen monikäyttöisyys silloin, kun aikaa on tapettavaksi juuri sen verran, ettei siinä ehdi mitään suurempaa projektia aloittaa. Erilaiset ilmaiset ja maksulliset pelisovellukset auttavat tappamaan aikaa lääkärin odotushuoneessa, kahvilassa kaveria odotellessa, tai vaikka kotisohvalla kun ei televisiosta tule mitään katsomisen arvoista.

Älypuhelin siivuttaa ja kuutioi

On vaikeaa kuvitella elämää ilman älypuhelinta. Se on tämän päivän monitoimikone, joka raastaa, siivuttaa ja kuutioi samalla kun pesee ja linkoaa. Älypuhelin on muuttanut tavat, jolla hoidamme arkisia asioita, järjestämme vapaa-ajan aktiviteettejamme ja tapamme aikaa. Tällä sivustolla saat vinkkejä siihen, millaisilla tavoilla voit antaa älypuhelimesi parantaa arkeasi. Toivottavasti saat sivuistamme uusia ideoita!